Vernieuwd Theater Buitensoos geeft podium aan Zwolle deze zomer

Het vernieuwde theater De Buitensoos
Foto: Buitensoos Instagram

Het vernieuwde theater Buitensoos staat te popelen om er een bruisende zomer van te maken. De afgelopen maanden is er keihard gewerkt om het theater te vernieuwen en wil men ‘de Zwollenaren’ de kans geven om op het podium te staan.

”Volgens ons heeft iedereen wel de droom om op een podium te mogen staan! Zingen, dansen, acteren, jongleren of musiceren, ieder heeft zijn eigen talent! Daarom heeft Theater Buitensoos besloten om het podium deze zomer weg te geven aan de Zwollenaren!”, zegt Commercieel Manager Marijke van der Weide. ”Kom deze zomer binnenwandelen en dompel je onder in de wondere wereld van het vernieuwde Theater Buitensoos! Treed binnen en ga op weg naar het podium…. Je voelt het al in je buik, die opgewonden kriebel, want zometeen mag je optreden op dat podium waar je van gedroomd hebt. Neem het op, doe het voor jezelf of neem publiek mee, alles kan! Het publiek kan plaatsnemen in ons Theater Buitensoos om te genieten van jouw talent.”

Kracht van het podium

Marijke van der Weide: ”Dit initiatief is genomen om jou de kracht van het podium te laten ervaren en overrompeld te worden door de magie van Theater Buitensoos. De emotie die je voelt in Theater Buitensoos willen we graag met iedereen delen. Wees daarom van harte welkom.”

Maak magische momenten

Met haar LED-lampen die in alle kleuren ingesteld kunnen worden, theaterstoelen die in alle gewenste opstellingen geplaatst kunnen worden en een laag en hoog podium waar de mooiste verhalen verteld kunnen worden, is Theater Buitensoos van 150-800 personen zittend en tot 1250 personen staand geschikt voor elk event. Maak magische momenten.

Voor meer informatie:

Theater Buitensoos/Nieuwe Buitensociëteit Zwolle
Stationsplein 1
8011 CW Zwolle

038-4260260

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden