Edwin Peterman vertrekt bij PEC Zwolle

Edwin Penterman
Foto: PEC Zwolle

Commercieel directeur Edwin Peterman gaat PEC Zwolle verlaten. Peterman (48) kwam twee jaar geleden naar Zwolle als opvolger van Joost Broerse, maar zal binnenkort zijn taken neerleggen.

Voorzitter Adriaan Visser: ”De corona-crisis heeft voor PEC Zwolle, en veel andere voetbalorganisaties, flinke gevolgen. Om de impact van deze crisis en de daarmee gepaarde kosten zoveel mogelijk te reduceren, hebben wij als directieteam van de club een analyse van de organisatie gemaakt. Door de teruglopende sponsorinkomsten en de doorontwikkelingen van het commerciële team, zijn wij gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat wij, op dit moment, minder behoefte hebben aan een commercieel directeur. In goed overleg hebben Edwin hebben we besloten om per 1 september afscheid van elkaar te nemen. PEC Zwolle is Edwin dankbaar voor zijn bijdrage aan de club de afgelopen twee jaar en de wijze waarop gezamenlijk dit besluit is genomen.”

Commercieel directeur Edwin Peterman: ”Na twintig jaar ondernemerschap ben ik het avontuur bij PEC Zwolle aangegaan. Ik ben blij dat ik de afgelopen twee jaar onderdeel ben geweest van deze mooie club. We hebben prachtige dingen meegemaakt samen. De beslissing om per 1 september te vertrekken, voelt op dit moment voor mij als de enige juiste. Ik kijk er naar uit om straks weer écht te gaan ondernemen en hoop in die rol ook de komende twintig jaar bij PEC Zwolle te zijn.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden