Het is druk op het rondje Zwolse grachtenchallange

Al vroeg in de morgen zijn de lopers al actief
Foto: Redactie

Run2Day Zwolle heeft zaterdag zo’n 170 lopers gehad die hun verdiende medaille hebben opgehaald door het rondje Zwolse Stadsgracht Challenge hebben gerend. Ook zondagmorgen in alle vroegte waren de eerste lopers al weer aan het rennen. Er zijn nog zo’n 130 medailles voor de lopers: We gaan er maandag mee verder, stelt Run2Day.

Nadat het zaterdag behoorlijk druk was met hardlopers, was het zondagmorgen ook al weer vroeg druk met hardlopers. Zelfs in de vroege ochtend was het ‘al warm en benauwd’ schreef een van de vroege loopsters op haar stravaprofiel. De challange gaat maandag dus gewoon door. Dus wie wil kan de loopschoenen aantrekken en na afloop met ‘het bewijs’ via een van de sportapps, zoals strava, endomondo, runkeeper etcetera en een bijdrage aan de 112 Nepal-pot een medaille ophalen bij Run2day aan de Vechtstraat.

Halve marathon

Het zou zaterdag de dag zijn van de Zwolse halve marathon, maar deze is niet doorgegaan vanwege de coronacrisis. Daarom heeft Run2day gekozen voor een alternatief waarbij lopers een zelf gekozen aantal rondjes rondom de binnenstad van Zwolle kunnen lopen. Iedereen kan zelf uitmaken waar men start.

Lees ook:Je ziet ze al rennen: deelnemers aan de Zwolse stadsgracht Challenge

Voor wie wil gaan lopen, het rondje

Het rondje van de Grachtenchallange
De Zwolse grachtenchallange

 

 

 

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden