We Want More: jury omvergeblazen door koorbazen

De Koorbazen door naar de halve finale
Foto: Still youtube Koorbazen

Het enthousiasme was groot bij de jury van het programma We Want More. Wat de Koorbazen aan gaat, wil de jury meer. De 55 Zwolse mannen zijn door naar de halve finale.

Met een eigen gearrangeerde versie van het nummer Smells Like Teen Spirit van Nirvana gaf de jury het a capella mannenkoor uit Zwolle een ticket naar de halve finale. De combinatie van beatbox, spokenword en koorzang was voor de juryleden geheel nieuw. “Ik vind dit echt te gek! Ik denk dat dit er nog helemaal niet is én niet geweest is.” riep een enthousiaste Andre Hazes. Waar Trijntje zich geïntimideerd voelde door felle kracht van de 55 bazen, was Davina Michelle onder de indruk: “Ik vind jullie fantastisch. Alles eraan klopte.” Daarmee krijgt Koorbazen de kans om dit avontuur voort te zetten.

A capella mannenkoor

Koorbazen (sinds 2016) stond o.a. in AFAS Live, op Zwarte Cross en hebben jaarlijks hun eigen theaterconcerten. Dit a capella mannenkoor uit Zwolle is een eindeloos experiment in muziek, theater en performing-arts waarin 55 mannenlevens, 55 stemmen en 55 verhalen samen komen. Of Koorbazen daadwerkelijk de hoofdprijs van €100.000 euro zal winnen, is nog niet bekend omdat de opnames, uitgevoerd volgens richtlijnen van het RIVM, nog in volle gang zijn.

We Want More

We Want More is een gloednieuwe zangwedstrijd waaraan uiteenlopende acts deelnemen: jong, oud, solisten, bands en koren. De kandidaten moeten met hun optreden minstens vier van de vijf juryleden overtuigen van hun zangtalent. Slechts 12 kandidaten behalen de finale en strijden om de hoofdprijs van €100.000,-

Volg het avontuur van Koorbazen op www.koorbazen.nl, facebook en insta. We Want More is vanaf vrijdag 12 juni wekelijks te zien op SBS6 om 20.30 uur

 

 

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden