Onderhoud aan de Ittersumallee, tussen de Burgemeesterenlaan en de Burgemeester de Vos van Steenwijklaan

Er wordt de komende week aan de Ittersumallee gewerkt
Foto: Google Maps

Er gaat vanaf vandaag tot en met zaterdag 13 juni gewerkt worden aan de Ittersumallee, het gaat om het stuk tussen de Burgemeesterenlaan en de Burgemeester de Vos van Steenwijklaan. De werkzaamheden zijn tussen 19.00 uur en 06.00 uur.

De kruising met de Burgemeesterenlaan en de Nieuwe Deventerweg worden dan volledig afgesloten voor verkeer, met uitzondering voor de bewoners van de wijk Geren. Ook de Ittersumallee is afgesloten, in beide rijrichtingen. Omleidingen staan aangegeven op de gele borden.

Omleiding

De omleiding voor doorgaand verkeer loopt via de IJsselallee, Oldeneelallee en Burgemeester de Vos van Steenwijklaan en vice versa. Bewoners van de wijk Geren behouden tijdens de werkzaamheden toegang tot de wijk. De wijk in is alleen mogelijk vanaf de IJsselallee, rechtsaf de Meensliedenlaan in. De wijk uit is alleen mogelijk via de Oldermannenlaan rechtsaf het spoor over. Tijdens de asfalteringswerkzaamheden zijn er verkeersregelaars aanwezig voor begeleiding.

Fietsoversteek

Aansluitend aan bovenstaande werkzaamheden volgt er onderhoud aan de fietsoversteek Snavelpad – Troelstralaan. Dit duurt van maandag 15 juni tot en met vrijdag 19 juni. Gemotoriseerd verkeer van en naar Ittersum wordt omgeleid via Ittersumallee.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden