Pinkstervieringen The Blessing Church thuis op Eerste en Tweede Pinksterdag via livestream

Eerste Pinksterdag is Missy Lindsay speciale gast
Foto: The Blessing Church Zwolle

De pinkstervieringen van The Blessing Church Zwolle gaan door via livestream. De kerkdiensten worden gehouden op Eerste Pinksterdag zondag 31 mei en Tweede Pinksterdag maandag 1 juni om 10.30 uur. Missy Lindsay is op Eerste Pinksterdag een speciale gast.

De livestreamdiensten zien er hetzelfde uit als de gebruikelijke diensten in de kerk zelf. Het enige verschil is dat we elkaar niet fysiek ontmoeten. Zo wordt er samen gezongen, geluisterd naar bijzondere getuigenissen en een bemoedigend woord uit de Bijbel, en is er een speciaal gebed. Daarnaast heeft The Blessing church, in plaats van onze gebruikelijke kinderdiensten, op het YouTube-kanaal: All Kids 1st speciale uitzendingen voor de kids.

Programma’s livestream

Eerste Pinksterdag

Zondag 31 mei

10.30 uur

Spreker: Missy Lindsay (USA)

Missy Lindsay werd doodverklaard nadat zij was aangereden. De dader was doorgereden. ‘’Als jong meisje had ik door een catastrofaal ongeluk een ontmoeting met de dood. Maar de strijd was niet tegen vlees en bloed, maar om de roeping van God op mijn leven.’’

Tweede Pinksterdag

Maandag 1 juni

10.30 uur

Spreker: David Maasbach

Toen David de fakkel van zijn vader, Johan Maasbach, overnam, kwam hij in een zware strijd terecht. ‘Toen ik mij volkomen aan God toewijdde en mijn hart erop had gezet God te zoeken voor de dingen die nog moesten komen, barstte er een strijd los in mijn denken. Deze strijd was overweldigend, hevig, groot en fel.’

Eerste en Tweede Pinksterdag

15.00 uur

All Kids 1st uitzending

Meer informatie: www.maasbach.nl/12pinkstervuurdagen

Volg de livestream via: www.maasbach.nl/livestream

Volg de kids uitzending via: www.maasbach.nl/allkids1st

De pinkstervieringen zijn de afsluiting van twaalf Pinkstervuurdagen. Tussen Hemelvaart en Pinksteren heeft men iedere dag een online kerkdienst via livestream gehad. Er waren sprekers vanuit de hele wereld, zoals Nederland, België, Frankrijk, de Verenigde Staten, Kenia en Pakistan.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden