Onderhoudswerkzaamheden knooppunt Hattemerbroek met afsluiting N50 en A50 

Werkzaamheden A28, A50 en N50
Foto: Google Maps

Rijkswaterstaat voert tijdens één weekend (zowel overdag als nacht)  van vrijdagavond 5 juni tot maandagochtend 8 juni werkzaamheden uit aan de A28 richting N50 en A50 op het knooppunt Hattemerbroek. Tijdens de werkzaamheden is de A28 afgesloten vanaf knooppunt Hattemerbroek in de richting Kampen/Emmeloord en Apeldoorn/Arnhem. Het verkeer wordt omgeleid. De vertraging kan oplopen tot 10 minuten.

Tijdens de werkzaamheden is de verbindingsboog A28 afgesloten voor het verkeer richting de N50 Kampen/Emmeloord en A50. Het verkeer wordt omgeleid. De omleidingen worden aangegeven met gele borden en tekstkarren langs de weg. De extra reistijd kan oplopen tot 10 minuten.

Verbindingsbogen

In het weekend van 5 juni worden de verbindingsbogen van Zwolle richting Kampen en Apeldoorn afgesloten. Gedurende dit weekend wordt door Rijkswaterstaat werkzaamheden verricht voor het plaatsen van matrixborden in het knooppunt Hattemerbroek. Deze plaatsing verbetert de verkeersveiligheid en doorstroming in het knooppunt Hattemerbroek. Met deze matrixborden wordt het verkeer geattendeerd op mogelijke filevorming of plaatst Rijkswaterstaat op afstand een maatregel op deze borden, zoals een snelheidsbeperking of een rood kruis.

Met de auto onderweg

  • Houd rekening met extra reistijd en vertrek eerder.
  • Volg de aanwijzingen op de borden boven en langs de weg.
  • Raadpleeg de actuele verkeersinformatie via de app Rijkswaterstaat Actueel of volg het twitteraccount van @RWSverkeersinfo.

Onderhoudswerkzaamheden

De snel- en autowegen in Nederland zijn van een goede kwaliteit. Om dit zo te houden voert Rijkswaterstaat regelmatig beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken.

De Corona-maatregelen hebben impact, ook op het werk van Rijkswaterstaat. Het is de verantwoordelijkheid van Rijkswaterstaat de kritieke infrastructuur (wegen, vaarwegen en het watersysteem) draaiende te houden. Om die reden gaan bovenstaande onderhoudswerkzaamheden vooralsnog door als gepland.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op www.rijkswaterstaat.nl/grootonderhoudoostnl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden