Floaten en Zoutkamer Zwolle: verhoog je vitaliteit door te floaten

Foto:

Advertorial – In Floaten en Zoutkamer Zwolle kun je ontspannen op verschillende manieren doormiddel van een massage, floaten, sauna, en de zoutkamer.

Floaten is drijven op heel zout water. Een ontspanningsmethode die de toegang van zintuigelijke prikkels van buitenaf zoals temperatuurverschil, licht, geluid en zwaartekracht zoveel mogelijk afsluit zodat je hersenen zo min mogelijk geprikkeld worden. Tijdens het floaten wordt de zwaartekracht opgeheven waardoor gewrichten, spieren, en het lichaam in een hoge staat van fysieke ontspanning wordt gebracht. Het brein verkeert in een stand vergelijkbaar met intens diepe meditatie of REM-slaap. Theta golven worden geproduceerd en dat terwijl de floater volledig bij bewustzijn is. Omdat de theta staat zo ontspannend is, maakt het lichaam endorfine aan en krijgt het de ruimte om zich te richten op herstel.

Gevoel van welbehagen

Stresshormonen worden gereduceerd en hormonen die een gevoel van welbehagen geven worden geactiveerd om aan te maken. Dit heeft weer een positief effect op je immuunsysteem.

Epsomzout zit in een grote hoeveelheid in het water in de floatrooms om de zwaartekracht op te heffen. Het verhoogt niet alleen de magnesiumspiegels, maar bevat ook sulfaten. Het is bijzonder lastig sulfaten via voedsel binnen te krijgen, maar ze worden wel gemakkelijk via de huid opgenomen. Sulfaten hebben allerlei taken in het lichaam. Zo spelen ze een cruciale rol bij de vorming van hersenweefsel en bij de aanmaak van gewrichtseiwitten en mucine-eiwitten die de wanden van het maag-darmkanaal bekleden.

Snel herstel

Floaten draagt bij aan het voorkomen en het (sneller) herstellen van mensen met burn-out, overspannenheid of met chronisch vermoeidheid en slecht slapen. Mensen met reuma en spier en rugklachten merken ook een verschil. Men is minder vermoeid heeft minder last van stijfheid en pijnklachten. Wil je kennis maken met floaten, maak dan gebruik van het kennismakingsaanbod van 3 x floaten voor € 89,50!

Zoutkamer

De Zoutkamer of ook wel Halo therapie genoemd, is een 100% natuurlijke en veilige behandelmethode waarbij long- en huidproblemen aanzienlijk verminderen of voor langere tijd verdwijnen. De zoutkamer is ook effectief als hooikoortsbehandeling. Het doodt bacteriën en zorgt voor het oplossen van slijm waardoor je een vermindering van ontstekingen krijgt en de luchtwegen verwijden. Het IgE-niveau verlaagt zodat het lichaam niet overdreven reageert op allergenen.

In de Zoutkamer wordt medicinaal aerosol zout vernevelt wat bacteriën dood en er voor zorgt dat overtollig slijm in de longen los komt en makkelijker opgehoest wordt. Het aantal neutrofielen (delen van witte bloedlichaampjes) vermeerdert aanzienlijk. Je weerstand groeit bij het gebruik maken van zout/halo therapie. Maak kennis met de zoutkamer voor 1 maand lang onbeperkt gebruik te maken van de Zoutkamer voor maar € 65,-

Floaten & Zoutkamer Zwolle

Dokter Stolteweg 84, 8025 AZ Zwolle
Afspraken: floatenzwolle.nl
Telefoon: 038 337 5589

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen