NS: diverse stationswinkels en fietsenstallingen gaan gefaseerd weer open

Let op: mondkapjes zijn verplicht in het openbaar vervoer
Foto: Pexels
NS rijd vanaf 2 juni rijdt NS een dienstregeling in nationaal belang. Dat betekent dat reizigers grotendeels weer van de reguliere dienstregeling gebruik kunnen maken voor noodzakelijke reizen. Tegelijkertijd willen wij onze reizigers ook weer meer faciliteiten kunnen bieden op het station. Daarom gaan gefaseerd weer winkels open, zoals de Kiosk, Stationshuiskamer, Rituals, Julia’s, Etos en Hema.

Verkoop mondkapjes

Reizigers kunnen straks bij diverse winkels op het station een mondkapje kopen, waaronder de Kiosk en de Stationhuiskamer.

Fietsenstallingen, bagagekluizen en toiletten

Vanaf 25 mei zijn alle fietsenstallingen en Fiets&Service winkels ook weer beschikbaar voor reizigers die met de fiets naar het stations komen. De OV-fiets is de afgelopen maanden beschikbaar gebleven. De procedure van OV-fiets uitgifte is contactloos. In de fietsenstallingen waar medewerkers aanwezig zijn worden het zadel, de sleutel en de handvaten gedesinfecteerd.

Per 1 juni kunnen reizigers ook weer gebruikmaken van de bagagekluizen en hanteren de toiletten met medewerkers weer hun normale openingstijden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden