Zaagwedstrijden Axestreme via video

Haal de motorzaag maar vast te voorschijn en vet de ketting goed in
Foto: Axetreme-team

Net als alle andere sporten, wil de zaagsport hun wedstrijden graag weer oppakken. Het Axetreme-team, een groep enthousiaste mensen die zich bezighouden met zaagsport, heeft als eerste stap een mooie wedstrijd weten samen te stellen. In plaats van iedereen op één locatie, worden de deelnemers 1-voor-1 thuis bezocht.

Met hun unieke wedstrijdwagen zal de crew door Oost-Nederland trekken, met een minimum aantal mensen. Zo zijn er tijdens de wedstrijd steeds maar twee begeleiders en één deelnemer aanwezig, om hiermee aan de huidige veiligheidseisen te kunnen voldoen. Wedstrijdlocaties zijn ondermeer in Zwolle.

Drie onderdelen

De normale wedstrijd-onderdelen zijn samengevoegd in een ‘Axetreme-atlon’ (genaamd: Axetreme Loggers Competition – The LOG down Edition) een thuiscompetitie bestaande uit drie onderdelen, het kettingwisselen, combi en snoeien. De wedstrijd wordt gehouden op vrijdag 22 en zaterdag 23 mei. Deze unieke wedstrijden worden regelmatig via (live) video’s en foto updates via Facebook en Instagram gedeeld.

Nadat alle deelnemers zijn bezocht volgt de prijsuitreiking, op basis van de snelste tijd, ook via een livestream.

Kijk voor meer informatie en volg de wedstrijddagen op hun Facebook, Instagram en de website

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden