De Alliantie brengt eerste EP van 2020 uit

De Alliantie
Foto: Christein van Hoffen

De Zwolse rapgroep De Alliantie heeft een nieuwe EP uitgebracht: Kleine Bundel 1. Rappers Léon Sloothaak en Thomas Siemonsma en producer Franc van Hoffen brachten eerder in februari al twee goed ontvangen singles genaamd Russisch Roulette en 1000 Idealen uit.

Voor beide singles werd een videoclip geschoten door het Zwolse videobedrijf Filmsaus (bekend van o.a. clips voor Snelle en Paul Sinha). Kleine Bundel 1 is het eerste deel van een reeks bundels die in de loop van 2020 zullen verschijnen. Kleine Bundel 1 is te beluisteren via de streamingdiensten en www.dealliantie.site

De Alliantie is een driekoppige rapgroep uit Zwolle die al eerder de voorprogramma’s verzorgde van onder andere Kraantje Pappie, Hef en Typhoon en speelde als support act bij internationale grootheden als Talib Kweli en The Pharcyde. Kleine Bundel 1 is het eerste nieuwe werk dat De Alliantie uitbrengt na hun debuutplaat Mooi Toch die in 2018 het licht zag. De eerst single Mooi Toch van De Alliantie ging eerder datzelfde jaar viraal en bereikte in één dag tijd ruim 100.000 views. De Alliantie trapt haar festivalseizoen op 5 mei tijdens het Bevrijdingsfestival in Zwolle.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden