Waarom je het gloednieuwe muziekfeest Groots Zwolle niet mag missen?

De IJsselhallen staat centraal voor een groots feest
Foto: Tesaa van Nuland

De allereerste editie van Groots Zwolle wordt op vrijdag 14 en zaterdag 15 februari gehouden in de IJsselhallen. Tijdens het gloednieuwe muziekfeest kunnen bezoekers genieten van de beste artiesten, muzikale verrassingen en een gigantische show vol speciale effecten. Genoeg redenen voor jou en je vrienden om dit feest zeker niet te willen missen!

Het eerste jaar is er meteen flink uitgepakt, het programma staat bomvol met top artiesten zoals onder andere Snollebollekes, SNELLE, QMusic Het Foute Uur, Freddy Moreira, Mental Theo, John West, Henk Dissel, Jannes, The Partysquad, Tony Junior, Stef Ekkel en vele anderen. Het podium zal geen moment leeg staan en er is voor iedereen wat wils! De IJsselhallen wordt compleet aangekleed met een gigantische licht- en geluidsshow vol speciale effecten. De confetti zal dus regelmatig om je oren vliegen en het podium komt letterlijk in vuur en vlam te staan!

Knallend spektakel op vrijdag

Vrijdag 14 februari staat Groots Zwolle in teken van een knallend spektakel met een mix van diverse muziekstijlen: Urban, Pop, Dance, House en Freestyle. Naast Freddy Moreira, Mental Theo, Tony Junior en The Partysquad staat een van Nederlands bekendste namen van dit moment op het programma, namelijk niemand minder dan SNELLE. Al maandenlang bestormt Snelle de hitlijsten met nummer 1 hits. Zijn eigen shows in de AFAS Life verkocht hij maar liefst drie keer uit in enkele weken en hij heeft diverse Awards op zijn naam gezet.

Meezingen- en feesten op zaterdag

Zaterdag 15 februari wordt het één groot meezingfeest in de IJsselhallen met onder andere Snollebollekes, Jannes, Henk Dissel, John West, Stef Ekkel en Arjon Oostrom. Daarbij kunnen bezoekers genieten van de grootse, beste en meest foute hits uit hun jeugd want Qmusic komt tijdens Groots Zwolle naar de IJsselhallen met het Foute Uur LIVE!

Heerlijke sfeer, volop gezelligheid

Groots Zwolle is een gezelligheidsspektakel voor iedereen die van een feestje houdt! Of het alleen voor mensen uit Zwolle is? Zeker niet! Vanuit meer dan 50 verschillende plaatsen komen bezoekers naar Zwolle om feest te vieren. Verwacht een super gezellige, feestelijke en gemoedelijke sfeer!
Naast koude drankjes om je dorst te lessen tijdens het feesten is er natuurlijk lekker eten verkrijgbaar zodat bezoekers tijdens het stappen heerlijk kunnen genieten van wat lekkers!

Tickets voor slechts €22,50

De entree voor Groots Zwolle is slechts €22,50 per dag. Voor échte feestbeesten die beide dagen gaan is er een speciale weekend actie, voor slechts €42,50 vier je twee dagen feest! De organisatie kreeg regelmatig de vraag of een toiletbezoek geld kost. Het antwoord hierop: “absoluut niet!”  Er zit niemand op te wachten om lang in de rij staan bij de entree, kluisjes, munten kassa, toiletten en- of barren. Groots Zwolle staat voor goede kwaliteit en service zodat je altijd optimaal kunt genieten van een heerlijke avond uit.

​Kaartverkoop gaat vliegensvlug

Na maanden aftellen komt Groots Zwolle dichtbij. De reacties zijn vanaf het begin enthousiast en de kaartverkoop is harder gegaan dan de organisatie ooit hadden durven dromen. De laatste voorbereidingen zijn in volle gang en op 14 en 15 februari gaan de deuren eindelijk open. Zorg dat jij en je vrienden het niet missen en haal je kaarten snel in huis voor dat het te laat is via www.grootszwolle.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden