Bejaarde Zwolse slachtoffer van babbeltruc

Een man pint nadat hij de pas afhandig heeft gemaakt met een babbeltruc
Foto: Onder de Loep

Een bejaarde vrouw uit Zwolle is met een babbeltruc van haar pinpas beroofd. Enkele minuten later is van haar rekening 1250 euro opgenomen.

Het gebeurde toen ze parkeergeld wilde betalen bij een automaat aan de Diezerpoortenplas. Haar rekening wordt even later geplunderd bij een geldautomaat aan de Melkmarkt. De man die dat doet is gefilmd.

Op 14 november spreekt een onbekende man het slachtoffer rond 14:25 uur aan bij een parkeerautomaat aan de Diezerpoortenplas. Hij bemoeit zich brutaalweg met de betaling van de vrouw en geeft haar geld en om te wisselen.

Wie herkent de man?

– Bel de tiplijn: 0800 – 6070 (gratis nummer)
– Gebruik het tipformulier
– Liever anoniem reageren? Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000.

Bejaarde vrouw uit Zwolle slachtoffer van babbeltruc

Een bejaarde vrouw uit Zwolle is met een babbeltruc van haar pinpas beroofd. Enkele minuten later is van haar rekening 1250 euro opgenomen. Het gebeurde toen ze parkeergeld wilde betalen bij een automaat aan de Diezerpoortenplas. Haar rekening wordt even later geplunderd bij een geldautomaat aan de Melkmarkt. De man die dat doet is gefilmd. Herken je hem? Laat het meteen weten! – Bel de tiplijn: 0800 – 6070 (gratis nummer)- Stuur Politie Zwolle een pb- Gebruik het tipformulier: https://bit.ly/376KDfE – Liever anoniem reageren? Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000.

Geplaatst door Politie Zwolle op Donderdag 6 februari 2020

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden