Americana: uurtje cultuurtje met Tip Jar

Trio Tip Jar treedt op in cultuurschip Thor
Trio Tip Jar treedt op in cultuurschip Thor
Foto: Greetje van Son

Cultuurschip Thor heeft een middag met Americana voor gevorderden met trio Tip Jar.  Het trio brengt authentieke rootsmuziek van topklasse. Muziekblad OOR noemt Tip Jar op dit moment de beste americanaband van Nederland.

Tip Jar maakte onlangs hun vierde album Onward en krijgt opnieuw geweldige recensies. “Een optelsom van echte instrumenten, compacte songs uit het hart, pakkende melodieën en een oprechtheid waar je als muziekliefhebber gretig U tegen zegt.” Tip Jar neemt het publiek mee aan de hand van hun melodieuze ambachtelijke liedjes en de nodige anekdotes over plattelandswegen en achterafstraatjes. Een trio onvervalste liefhebbers dat in hun muzikale dadendrang altijd kiest voor de onverwachte zijpaden. Met Bart de Win: toetsen, gitaar, zang, Arianne Knegt: zang en Harry Hendriks: gitaar, banjo, ukelele, zang.

Het Uurtje Cultuurtje op zondag 9 februari met Tip Jar begint om 12 uur en nog eens om 15 uur. Inloop een half uur voor aanvang. Entree is € 12,50. Kaarten via de website www.cultuurschipthor.nl. Cultuurschip Thor ligt in de Thorbeckegracht. Adres: Pletterstraat 24, 8011 VG Zwolle.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen