Meezingproject van gospelkoor Response

gospelkoor Response
Foto: Eigen foto

Word jij ook zo blij van zingen? Is het altijd nog je wens om van God en je geloof te getuigen door te zingen bij een koor? Dan is deze uitnodiging zeker iets voor jou!

Gospelkoor Response uit Zwolle-Zuid houdt een meezingproject rondom Goede Vrijdag. Je repeteert mee met ons koor en samen werken we toe naar de uitvoering op 10 april 2020, op Goede Vrijdag. Wij zullen dan meewerken aan een kerkdienst in Heerde. Misschien vind je een koorlidmaatschap net te veel, maar wil je wel een keer met een zangproject meedoen. Je bent van harte welkom!

Gospelkoor Response is een enthousiast gospelkoor o.l.v. Bert Bootsma. Door middel van zang en muziek willen we antwoord geven op Gods liefde voor ons. We maken hierbij gebruik van een afwisselend repertoire. Samen werken we aan kwaliteit, maar hebben we ook plezier met elkaar.

De repetitieavonden zijn op donderdagavond van 20:00-22:00 uur in de Koningskerk in Zwolle-Zuid en het project start op 27 februari 2020. Er zijn geen kosten verbonden aan dit project!

Heb je meer informatie nodig of wil je je aanmelden, stuur ons dan een berichtje via het mailadres [email protected] Kijk ook eens op onze website: http://gospelkoor-response.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden