Rockliefhebbers opgelet: Arrow Rock Festival wordt een gezellig feestje!

Status Quo tributeband Piledrivet
Foto: Persfoto Piledriver

Liefhebbers van bands als Deep Purple, Status Quo, Judas Priest en Motörhead hebben een mooi feestje in het vooruitzicht! Op 25 januari komen de beste tribute bands van de klassieke rockbands bij elkaar in IJsselhallen Zwolle tijdens Arrow Rock Festival – Tribute 2020. Het belooft een ouderwets gezellig festival te worden met 2 podia, lekkere muziek, een vinyl/cd markt, goed eten en drinken en heel veel mede-liefhebbers van de échte rock muziek.

Op Arrow Rock Festival – TRIBUTE 2020, zullen de beste Tribute bands optreden van de grote bands en artiesten die op de inmiddels legendarische Arrow Rock Festivals in Lichtenvoorde speelden zoals Deep Purple, Lynyrd Skynyrd, Status Quo, Scorpions, Motorhead, The Doors, Marillion, UFO, Judas Priest, Thin Lizzy, en Uriah Heep. Deze tribute bands zijn niet de minste! De bands, afkomstig uit binnen en buitenland, krijgen stuk voor stuk geweldige recensies en worden in sommige gevallen zelfs omschreven als ‘the next best thing’ van de band van wie zij het werk spelen.

Line-up:

Circle Of Hands (Uriah Heep)
Metal Attack (Judas Priest)
Dizzy Lizzy (Thin Lizzy)
Rock Bottum (UFO)
Hollywood Bowl (The Doors)
From The Road (Lynyrd Skynyrd)
Purpendicular (Deep Purple)
Piledriver (Status Quo)
Scopyons (Scorpions)
StillMarillion (Marillion)
Snaggletoöth (Motörhead)

Gezellig feestje

Arrow Rock Festival –TRIBUTE 2020 wordt een gezellig feestje voor allen die de eerste Arrow Rock Festivals meemaakten. Vraag je vrienden mee met wie je destijds het festival bezocht en herbeleef dit memorabele evenement. Maar ook voor liefhebbers van de ouderwetse rockmuziek is dit een geweldig evenement. Met 2 podia, 11 bands, een vinyl- en cd-markt en natuurlijk goed eten en drinken zijn alle ingrediënten voor een geslaagd feestje aanwezig. Het event vindt plaats in een intieme concertzaal binnen het IJsselhallen complex.

Kaarten

Arrow Rock Festival – TRIBUTE wordt gehouden op 25 januari in de IJsselhallen Zwolle. Kaarten (à € 27,50) zijn verkrijgbaar via www.arrowrockfestival.com.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden