Flitslocatie A28 kmp 91.2 al weer in flits top 10

Een van de populairste flitslocaties in Nederland
Een van de populairste flitslocaties in Nederland
Foto: Google Maps

Je ziet ze niet, maar ze staan er vaak. Verscholen achter een inham wordt met de regelmaat geflitst op de A28. Houd kilometerpaal 91,2 maar in de gaten. Maar liefst 109 keer werd vorig jaar het verkeer van Amersfoort naar Zwolle in de gaten gehouden. Dit blijkt uit data van flitsmeister.

Even bij Zwolle het gaspedaal wat dieper indrukken dan de toegestane snelheid? Doet het maar niet, de kans dat de politie controleert op de A28 is zo ongeveer 1 op 3. De flitslocatie staat in de top 10 van flitsers in Nederland. Het is voor de politie een fantastische plek om verscholen achter de geluidsschermen het verkeer in de gaten te houden.  Een deel van de automobilisten is druk met de afslagen het doorgaande verkeer kan nog even wat snelheid maken. En daar azen de agenten in de flitsauto op.

Flitsmeister is een applicatie voor smartphones die de gebruikers waarschuwt wanneer zij een mobiele flitser of flitspaal naderen. Dat doet de app onder meer op basis van informatie die de gebruikers zelf aanleveren. Verder geeft Flitsmeister ook files, incidenten en stilstaande voertuigen door en kan er met de app genavigeerd worden.

 

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen