Snorfietser verongelukt bijna door autosleep

Politie is op zoek naar getuigen
Foto: Politie.nl

Een snorfietser heeft aangifte gedaan bij de politie doordat ze ten val kwam tegen een gesleepte auto aanreed. Ze reed op de Hortensiastraat bij de Seringenstraat toen haar twee auto’s tegemoet kwamen.

Het bleek dat de tweede auto werd gesleept en de combinatie sloeg linksaf op het moment dat zij al te dicht was genaderd. De snorfietser moest hard remmen, kwam hierdoor ten val en schoof tegen de achterste auto aan. Het gaat om een peugeot 405 en een donkergroene mini met de letters RV in het kenteken. Beide bestuurders spraken kort met de snorfietser en beloofden de auto’s weg te brengen en daarna terug te komen. Dat laatste is echter niet gebeurd. De snorfietser heeft letsel overgehouden aan dit ongeval en is er schade ontstaan aan de door haar bestuurde snorfiets.

Signalement bestuurder rode Peugeot: Blanke man, ongeveer 40/50 jaar oud, grijs kort haar, lengte ongeveer 1.80 m., droeg een bril

Signalement bestuurder donkergroene Mini: Blanke man, leeftijd eind 20 begin 30, zwart haar, gezichtsbeharing, erg mager, lengte ongeveer 1.80 m.

De politie is op zoek naar getuigen en/of de bestuurders van de beide auto’s. Wie iets heeft gezien op maandag 9 december, omstreeks 10.43 uur, of de bestuurders kent wordt verzocht te bellen met 0900-8844,  onder vermelding van 2019548174.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden