Kaartverkoop voor musical The Wiz Zwols Muziektheater van start gegaan

De feestelijke castpresentatie en kick-offparty van The Wiz
Foto: Zwols Muziektheater

Het Zwols Muziektheater brengt ieder jaar een productie op de planken. Dit seizoen is gekozen voor The Wiz en is voor iedereen te zien op 17, 18 en 19 april in Odeon. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.

De swingende feelgood musical The Wiz is een eigentijds verhaal gebaseerd op de zevenvoudig Tony Award winnende Broadway productie. De Nederlandse versie is geïnspireerd op de succesvolle filmversie The Wiz met Diana Ross en Michael Jackson in de hoofdrollen. The Wiz beleeft in Utrecht haar Europese première. De wereldhits ”Ease On Down The Road” en ”A Brand New Day” maken van dit moderne sprookje een echte feelgood musical.

Dorothy raakt de weg kwijt en belandt in het wonderbaarlijke land van Oz. Ze gaat op zoek naar de machtige tovenaar van Oz die haar kan vertellen hoe ze de weg naar huis terug kan vinden. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze een vogelverschrikker zonder verstand, een blikkeman zonder hart en een leeuw zonder moed. Samen gaan ze verder. En zoeken ze naar huis, hart, verstand, moed en bovenal zichzelf.

Wie in april naar deze musical wil kan kaarten bestellen bij het Zwols Muziektheater

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden