Opening nieuw indoor ski- en snowboardcentrum Zwolle

Foto: Marcel van Saltbommel - Snowsports Zwolle

Momenteel wordt aan de Ceintuurbaan 34 hard gewerkt aan hét nieuwe indoor ski- en snowboardcentrum van Zwolle, dat op 26 oktober opent. Bij Snowsports Zwolle kan iedereen, van jong tot oud, terecht voor indoor ski- en snowboardtrainingen op een rollerbaan.

Snowsports Zwolle beschikt over twee brede en lange rollerbanen. “Dit zijn een soort enorme lopende banden, waarop wintersporters eindeloos kunnen skiën en snowboarden”, legt oprichter en eigenaar Alexander de Boer uit. “Bij Snowsports Zwolle kun je als onervaren wintersporter de basis leren. Hierdoor krijg je op vakantie sneller en makkelijker het skiën of snowboarden onder de knie. Als je al wat ervaring hebt, kun je bij ons je techniek verbeteren. Een betere techniek zorgt voor meer controle en daardoor minder angst en minder spierpijn en geeft je meer plezier tijdens het wintersporten.” Alexander besluit: “Daarnaast is het trainen op een rollerbaan een leuke en complete work-out, waarbij je alle spiergroepen gebruikt.”

Ook voor groepen biedt Snowsports Zwolle diverse arrangementen, zoals kinderfeestjes en bedrijfsuitjes.

Bredere en langere banen

Snowsports Zwolle heeft bredere en langere rollerbanen dan veel andere indoor ski- en snowboardcentra. “Dit geeft wintersporters meer ruimte en comfort tijdens het trainen. In de spiegels kunnen ze hun eigen houding en techniek zien. Onze gekwalificeerde leraren helpen ze vervolgens daarbij om deze te verbeteren”, licht Alexander toe.

opening

Openingstijden

Wintersporters die de rollerbaan willen zien en uitproberen, zijn van harte welkom tijdens de feestelijke opening van Snowsports Zwolle. Deze vindt plaats op zaterdag 26 oktober van 10:00 tot 17:00u Ski- en snowboardlessen kunnen tijdens de opening geboekt worden, maar ook al eerder via de website www.snowportszwolle.nl. Snowsports Zwolle is het hele jaar dagelijks geopend.

Snowsports Zwolle is gevestigd aan de Ceintuurbaan 34, tussen de snelweg en het PEC-stadion. Vanaf de A28 is het ski- en snowboardcentrum in slechts een paar minuten te bereiken.

opening

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden