Burgemeester doet mee aan spinningmarathon in PI Zwolle

Foto: DJI

Burgemeester Peter Snijders van Zwolle gaat naar de gevangenis. De vorige maand aangetreden burgervader heeft zich aangemeld voor de spinningmarathon die zaterdag 26 oktober wordt gehouden in de penitentiaire inrichting (PI) Zwolle. Samen met gedetineerde vrouwen en personeelsleden gaat Snijders fietsen om geld in te zamelen voor Pink Ribbon.

 Niet alleen in de Zwolse gevangenis trappen deelnemers zich in het zweet op één van de spinningfietsen, ook de penitentiaire inrichtingen in Nieuwersluis en Ter Peel doen mee aan de actie. Verdeeld over de drie damesbajessen wordt van vrijdag 25 tot en met zondag 27 oktober gefietst om zoveel mogelijk geld op te halen voor Pink Ribbon.

“Wat een mooi initiatief van de vrouwengevangenissen in ons land om geld in te zamelen voor de strijd tegen borstkanker. Super dat de vrouwelijke gedetineerden in Zwolle zich daarbij ook aansluiten en een halve dag gaan fietsen voor Pink Ribbon!”, zegt burgemeester Peter Snijders. “Toen ik gevraagd werd om mee te doen aan deze spinningmarathon hoefde ik daarover niet lang na te denken. Ik kom graag de dames aanmoedigen en zal als fietsliefhebber zelf ook een stukje trappen voor het goede doel.”

Doneren voor de spinningmarathon kan via: https://actie.voorpinkribbon.nl/team/pi-zwolle. De opbrengst komt in zijn geheel ten goede aan Pink Ribbon.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden