Vrouwen samen aan de slag: serie De tafel van één

Vrouwen gaan met elkaar in gesprek
Foto: Vrouwenplatform Carree

Na het prachtige, succesvolle Vrouwenevent op 8 oktober in Stadkamer Zwolle organiseren we De tafel van één; een reeks gratis tafelgesprekken en workshops om dieper in te gaan op jouw volgende stap. Deze ‘tafels’ worden gehouden van dinsdag 29 oktober tot en met 3 december wekelijks plaats in kantoor VP Carree aan de Schuttevaerkade 80-88 in  Zwolle.

Ze zijn speciaal bedoeld voor vrouwen die een stap voor zichzelf willen zetten en tijd voor zichzelf willen maken. In zes weken bedenk je een concreet en helder doel, verzamel je genoeg lef om de stap te durven nemen en heb je jouw netwerk in kaart gebracht dat jou kan helpen. De positiviteit die je aan tafel voelt kan jou net dat ene zetje geven dat je nodig hebt!

Vragen

Vrouwen die worstelen met vragen als Waar sta jij op dit moment? En waar zou je naar toe willen groeien? Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan of wil je misschien een opleiding gaan volgen? Tijdens De tafel van één ga je samen met andere vrouwen in gesprek en aan de slag met jouw volgende stap! De tafel van één is een manier om er voor jezelf achter te komen welke stap je wilt gaan zetten en hoe jij dat kan bereiken. Je gaat in gesprek met andere vrouwen die ook een stap willen maken. De één wil weer terug aan het werk of meer uren gaan werken, de ander wil vrijwilligerswerk gaan doen of (weer) gaan studeren.

Doelen

Je komt zes ochtenden bij elkaar aan tafel. Samen met de andere vrouwen ga je aan de slag met jouw doelen. Tijdens de tafelgesprekken en workshops denk je na over de vragen: ‘Wat wil ik nou echt?’ en ‘Hoe kan ik dat bereiken?’

Spannend

Een deelnemer zegt: “Het is best spannend om met vrouwen die je niet kent aan tafel te gaan, maar het levert zoveel op. Anderen kijken toch anders naar jou dan jij naar jezelf kijkt.” In die zes weken krijg je waardevolle tips van andere vrouwen en ga je werken aan jouw doel!

Informatie en aanmelden via: http://vrouwenplatformcarree.nl/evenement/samen-aan-de-slag-de-tafel-van-een-zwolle/ of mail naar [email protected].

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden