Tweede de Vrolijkheid Swim nog groter dan eerste jaar

De prijzen staan al klaar voor de snelste zwemmers
Foto: ZV 44

De tweede editie van de Vrolijkheid Swim wordt nog groter dan de eerste editie. Zaterdag 19 oktober 2019 wordt door zwemvereniging ZV 44 in samenwerking met sponsor De Jong Zuurmond en dochteronderneming Tebezo alweer de tweede editie van de Vrolijkheid Swim gehouden. Traditiegetrouw wordt het een groots feestelijk evenement voor jong en oud met een internationaal karakter en spetterende finales. 

Met maar liefst 11 deelnemende verenigingen, 234 zwemmers en 721 individuele inschrijvingen is de tweede editie nu al groter en succesvoller dan zijn voorganger op 1 december 2018. De 38 programma’s, 8 finales en een afsluitende ludieke estafette staan garant voor een middag puur zwemplezier. Voor alle minioren- en finalenummers (voor zwemmers van 11 jaar en ouder) zijn prijzen beschikbaar gesteld voor de nummers 1, 2 en 3. De winnaars van de fun estafette wacht een leuke verrassing. 

De jaarlijkse Vrolijkheid Swim wordt gehouden in Zwembad de Vrolijkheid aan de Ossenkamp 7 in Zwolle. Toeschouwers zijn van harte welkom de zwemmers op de tribune in het wedstrijdbad te komen aanmoedigen. De wedstrijd begint om 12.45 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden