Gaston Starreveld verrast bewoners van de Donker Curtiusware met een fikse straatprijs

Gaston Starreveld met de winnaars
Foto: Roy Beusker Fotografie

Aaldert en Wilma gaan met alle kleinkinderen naar Disneyland, Vincent gaat duiken op het Groot Barrier Reef en Joke en Tinus gaan de keuken verbouwen. Gaston Starreveld van de Postcode Loterij verraste zes winnaars met de prijzen.

Het was ook al weer twee jaar geleden toen de straatprijs viel in een deel van de Provincieroute met een bedrag van 87.500 euro. Nu was dus weer Zwolle-zuid aan de beurt met de Donker Curtiusware waar de deelnemers een bedrag van 137.500 euro delen. Er werd door vijf winnaars 25.000 euro gewonnen en een winnaar incasseerde 12.500 euro. De kleinkinderen van Aaldert en Wilma mogen zich dus gaan verheugen op een reisje naar Disneyland. Vincent kan zijn studerende dochter sponsoren en gaat duiken. Joke en Tinus spelen beide mee. Joke won 12.500 euro en Tinus 25.000 euro en ook nog een gloednieuwe auto.  Van het geld wordt de keuken verbouwd.

PostcodeStraatprijs

Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden