Nieuw in Zwolle: gratis koffieconcerten

Pianist Wouter Harbers speelt in De Broeren
Foto: Wouter Harbers

Genieten van de mooiste pianomuziek onder het genot van een bak koffie. Dat is een koffieconcert van Wouter Harbers. Maandagochtend 14 oktober opent de Zeister pianist ook in Zwolle een serie koffieconcerten. Iedereen is vanaf 10:30 uur hartelijk welkom bij Waanders In de Broeren.

Deze prachtige kerk met boekhandel en brasserie is een waardige plek om de dag goed te beginnen. Voor het concert wordt gezellig koffie gedronken. Vanaf 11:00u geeft Wouter een toegankelijk concert van een uur, waarbij hij de muziek op een vrolijke en verrassende manier toelicht. Na afloop is er alle gelegenheid om na te praten met de pianist.

Muzikale kennismaking

De serie start maandagochtend 14 oktober met een muzikale kennismaking. Wouter laat u graag zijn tien mooiste stukken pianomuziek horen. Vanachter de vleugel trakteert hij u op onder andere een poëtische nocturne van Chopin en de meeslepende Liebestraum van Liszt. Ook verrast hij u met eigentijdse muziek en sluit hij af met een virtuoze compositie van Wibi Soerjadi!

Stichting Gouden dagen

Deze koffieconcertserie is een initiatief van Wouter Harbers in samenwerking met Stichting Gouden Dagen. Deze stichting wil eenzaamheid bestrijden door verbindende activiteiten te financieren. De koffieconcerten sluiten daar door hun gezellige, informele sfeer prima op aan. Wie maandagochtend 14 oktober niet kan, het komende halfjaar is het elke tweede maandagochtend van de maand raak. Laat u verwennen op een muzikale ochtend door Wouter, die bij diverse koffieconcerten ook een andere musicus meeneemt.

De toegang tot het concert is gratis; na afloop is er een collecte. Het concert begint om 11:00 uur en duurt ongeveer een uur. Er is koffie verkrijgbaar vanaf 10:30 uur. Reserveren is mogelijk door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 06 2676 3338.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen