Primeur voor vechtsportschool Tabonon: leren sparren

Wie wil leren sparren kan terecht bij Tabonon
Foto: Tabonon

Vechtsportschool Tabonon Kickboksen is gestart met een unieke les in Nederland. Iedereen kan bij Tabonon terecht om te leren sparren.

Sparren is voor veel mensen intimiderend. Sparren betekent dat je één op één met een sparringpartner de geleerde kickbokstechnieken op elkaar gaat uitproberen. Op deze manier simuleer je een echte partij. Bij Tabonon werden signalen opgevangen dat full contact en het hoge niveau van de trainingspartners veel mensen ervan weerhoudt om een sparuur te volgen.

Lesaanbod aansluiten bij wensen van leden

“We zijn constant aan het vernieuwen en willen blijven verbeteren. Daarom passen wij ook ons lesaanbod regelmatig aan op de wensen van onze leden”, vertelt eigenaresse Hanieh Kamran. “Onze leden kunnen bij onze trainers en ambassadeurs aangeven welke uren zij graag op het rooster willen zien. Doordat onze leden meedenken, kunnen we ook meer bijzondere uren geven, zoals het leren sparren.” Via de ambassadeurs kwam de vraag of er een les kon komen om te leren sparren.

Enthousiaste deelnemers

De behoefte aan deze les blijkt uit de hoge opkomst en het enthousiasme bij de eerste trainingen. De les wordt rustig opgebouwd met vaste combinaties. Zo weet je wat je kunt verwachten en heb je ruimte om te letten op je houding. Marleen(29) “Dit is mijn nieuwe favoriete uur. Omdat je let op je bashouding en techniek komt er veel meer rust in het sparren.”

\Kijk voor meer informatie op www.tabonon.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden