In de Buitensociëteit schilderen als Herman Brood: opbrengst is voor het Ronald McDonaldhuis

Schilderen als Herman Brood bij de Buitensoos
Foto: Buitensociëteit Zwolle

De Buitensociëteit houdt 16 oktober een bijzondere avond. In samenwerking met nachtburgemeester Jeroen van Doornik wordt een Herman Brood Style schilderworkshop gegeven waarvan de opbrengst is voor het Ronald McDonaldhuis in Zwolle.

In een grijs verleden kon Herman Brood worden gerekend tot de vaste klandizie van de Buitensoos en de afgelopen zomer is een enorme Herman Brood-style muurschildering aangebracht op de muur tussen Meeting Center Nieuwe Buitensociëteit en Theater Buitensoos. ”Na alle positieve reacties hebben we besloten dat mensen nu hun eigen schilderij in Herman Brood stijl kunnen maken en meenemen naar huis. De opbrengst van deze avond gaat naar het Ronald McDonald Huis in Zwolle”, zegt Buitensoos-directeur Ingeborg Peterson.

De kosten zijn 35 euro (inclusief koffie/thee en 1 consumptie). Er wordt geschilderd op een 50 bij 50 centimeter D3-doek. Doek en schildergerei worden verzorgd door Jeroen van Doornik. De avond begint om 19.30 uur.  Inschrijven tot 11 oktober kan bij [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden