Vrouwenevent: samen aan de slag

De organisatie van het vrouwenevent Samen aan de slag
Foto: Eigen foto

Waar sta jij op dit moment? En waar zou je naar toe willen groeien? Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan of wil je juist meer rust en tijd voor jezelf? Of zou je een opleiding willen volgen? Ga tijdens het vrouwenevent, dat op 8 oktober door Vrouwenplatform Carree, Zwols Vrouwen Platform en WOMEN Inc. wordt gehouden, samen met andere vrouwen in gesprek en aan de slag met jouw volgende stap!

Een volgende stap is voor iedereen anders. De één wil weer terug aan het werk of meer uren gaan werken, de ander wil vrijwilligerswerk gaan doen of (weer) gaan studeren.  Soumaya: “Het is best spannend om met vrouwen die je niet kent aan tafel te gaan, maar het levert zoveel op. Anderen kijken toch anders naar jou dan jij naar jezelf kijkt.”

Tijdens de bijeenkomst gaan vrouwen in gesprek met andere vrouwen die een stap vooruit willen zetten, maar nog niet precies weten hoe ze dat kunnen doen. Luisteren naar elkaars verhalen, delen ervaringen en geven tips en adviezen om je dromen om te zetten in durven en doen. Wat is jouw volgende stap? Marjolein: “Het is bedoeld voor zoekenden, en voor hen kan zo’n gesprek heel ondersteunend zijn.”

Het vrouwenevent wordt op 8 oktober 2019 van 9.00-12.30 uur in Stadkamer aan de  Zeven Alleetjes 1a in Zwolle. Koffie en thee worden verzorgd. Deelnemen is gratis. Opgeven kan via  http://vrouwenplatformcarree.nl/evenement/vrouwenevent-zwolle/

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden