Nog één keer schitteren op de skates door Zwolle

Het is fijn een skater te zijn...
Foto: Eigen foto

Skaters schitteren dit jaar nog een keer in Zwolle. Op vrijdag 20 september is de laatste Night Skate.

Omdat het in sneller donker is zal dit een échte Night skate zijn. Daarom wordt alle deelnemers gevraagd lichtjes mee te nemen zodat iedereen goed zichtbaar is. Bovendien ziet dat er super uit, al die lichtjes rollen door Zwolle, De start is om 19.30 uur in Park de Wezenlanden. Eerst een rondje door het park om vervolgens de weg op te gaan. De route gaat richting Stadshagen. Onderweg is er een rust- en drinkpauze en iedereen die een beetje goed kan skeeleren kan meedoen. Minimum leeftijd is twaalf jaar. Er wordt ongeveer anderhalf uur geskeelerd. Wel wordt tijdens de pauze met de pet rondgegaan. Neem dus contant geld mee.

Gebruik je kop en zet een helm op

Veiligheid is erg belangrijk. Daarom is een helm verplicht. Wie geen skates heeft kan de skates uitproberen van Lindenholz uit Rouveen. Er worden skates en helmen beschikbaar gesteld.

De organisatie is op zoek naar hulp. Wie mee wil doen is van harte welkom om te helpen met het organiseren van de skate, maar ook als verkeersregelaar. Wie zich geroepen voelt kan mailen naar  [email protected]

Meer weten? Check de site www.nightskatezwolle.nl 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden