Zwolle op 6 oktober het Mekka van het pokeren tijdens de Poker Series

Urbana is 6 oktober het poker Mekka van Zwolle
Foto: Pokeren.nl

Pokeren.nl komt op zondag 6 oktober met de Poker Series naar Zwolle. Net als voorgaande jaren is Urbana het pokercentrum van deze wedstrijd. Iedereen die 16 jaar of ouder is kan zich inschrijven voor dit prestigieuze toernooi.

Wie ervaring op wil doen met pokeren is de Poker Series een uitgelezen mogelijkheid om dit te doen. Wie weet schuilt er wel een toppokeraar onder de Zwollenaren. Zelfs degene die niet de kaarten kan schudden kan meedoen, er wordt gespeeld met vaste delers.  Voor 12.95 euro kan iedereen zich inschrijven. Het toernooi begint op 6 oktober om 17.00 uur en er is een late instroom om 18.30 uur. Dat zijn pokeraars die later zijn.  We spelen ieder toernooi met vaste delers.

Het toernooi in Zwolle maakt onderdeel uit van het vijfde seizoen van de Pokeren.nl Poker Series. Er worden zo’n  50 voorrondes gespeeld, deze monden dan uit in de halve finales en natuurlijk de grote finale.  Tijdens het spelen van de voorrondes verdienen spelers ook punten voor de Poker Series Ranking. Aan het einde van het seizoen plaatsen de beste 36 spelers zich automatisch voor de Ranking finale. Richard Oosterom die de ranking finale van seizoen 3 op zijn naam schreef is in november 2018 met Team Pokeren.nl in Las Vegas geweest.

Winnaar in Team Pokeren.nl

De winnaar van de Poker Series krijgt een plekje in Team Pokeren.nl. Als ambassadeur voor de website gaat hij of zij een jaar lang met de andere leden van het team op pad om nationale en internationale pokertoernooien te bezoeken. Dat een pokeravondje voor €12,95 het begin van een pokercarrière kan zijn bewees Julian Hazelhof in 2017. Hij won de grote finale van het tweede seizoen en speelt sindsdien voor Team Pokeren.nl. Tijdens een €880 Event van de Rotterdam Poker Series in Holland Casino wist hij maar liefst €16.000 te winnen. De spelers van Team Pokeren.nl hebben de afgelopen jaren meegedaan aan toernooien in Spanje, Las Vegas, Dublin, Londen, Manchester, Namen, Spa, Rozvadov, maar ook de World Series of Poker in Rotterdam en de World Poker Tour in Amsterdam.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden