Wie heeft de gouden tip voor Jessica Huijgen om haar driewielfiets te stallen in de buurt van Assendorp

Jessica Huijgen zoekt onderdak voor haar driewielfiets
Foto: Facebook Jessica Huijgen

Het is voor Jessica Huijgen zoekt in de buurt van Assendorp een plek om haar driewielfiets veilig te stallen zodat ze niet zover hoeft te lopen om te kunnen fietsen. Ze is op zoek naar de ‘gouden tip’.

Op facebook schrijft Jessica:  Ik ben op zoek naar de gouden tip die mij weer verder kan helpen. Omdat ik vanwege mijn lichamelijke beperking niet op een ‘gewone’ fiets kan fietsen ben ik afhankelijk van een drielwielfiets. Er is echter in het studentenhuis waar ik woon geen mogelijkheid om deze fiets te stallen en verhuizen is vanwege de gunstige ligging niet de beste optie.

Viaa

Momenteel stal ik mijn fiets bij hogeschool Viaa waar ik studeer, maar deze stalling is van 8.00 tot en met 18.00 open. Daarna kan ik niet meer bij mijn fiets. Nu is dat op zich niet zo’n probleem, want ik ben al heel dankbaar dat dit kan. Maar het zou toch wel fijn zijn als ik ook in het weekend en in de avond bij mijn fiets kan. Dat scheelt mij heel veel lopen en op deze manier kan ik mij makkelijker verplaatsen als ik bijvoorbeeld in de avond moet werken of ergens naartoe wil. Voor het aanschaffen van een auto heb ik helaas het loon nog niet. 

Fietsenstalling NS

Bij de fietsenstalling van de NS heb ik te horen gekregen dat het niet mogelijk is om een driewielfiets te stallen met een jaarabonnement. Voor deze fietsen hebben ze niet voldoende ruimte en speciale richtlijnen. Ik ben zelf al veel opties nagegaan, maar loop nu vast. Normaal gesproken plaats ik hiervoor liever niet een bericht en los ik het zelf op. Maar soms is het beter om je kwetsbaar op te stellen en hulp te accepteren. Dus wie weet waar ik mijn fiets veilig zou kunnen stallen, in de buurt van Assendorp, zonder dat ik daarvoor een hele box moet huren?

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden