Supporters PEC Zwolle opgelet: parkeer de auto zorgvuldig, politie gaat extra controleren

Parkeer de auto correct in de wijken rondom het stadion
Foto: PEC Zwolle

PEC Zwolle staat vanavond het tweede thuisduel te wachten. Wie naar het duel tegen Sparta komt moet goed opletten waar men de auto parkeert. Er gaat extra worden gecontroleerd op het parkeren van de auto’s. Verder is er een minuut stilte voor zowel oud-speler Leo Koopman en politieagent Dennis van Unen.

PEC Zwolle wil in de omliggende wijken voor zo weinig mogelijk overlast veroorzaken en ook daar gelden de reguliere verkeers- en parkeerregels. Het is de bedoeling dat auto’s op de juiste wijze worden geparkeerd, maar daar wordt niet altijd gehoor aan gegeven. Daarom wordt door de politie streng opgelet of er op de juiste wijze wordt geparkeerd en anders wordt er bekeurd. Wie wel met de auto komt daarvoor is extra parkeerruimte beschikbaar op het bedrijventerrein ten noorden van het stadion. Zet de auto neer in het gebied tussen de Boerendanserdijk en de Oude Meppelerweg. Het beste is natuurlijk om met het openbaar vervoer of met de fiets naar het stadion te komen.

Minuut stilte en rouwbanden

In verband met het overlijden van clubtopscorer aller tijden Leo Koopman en voetbalco├Ârdinator van de Politie Zwolle Dennis van Unen, wordt er voor aanvang van de wedstrijd een minuut stilte gehouden. Tevens dragen de spelers rouwbanden.

Hitteplan

In tegenstelling tot gebruikelijk, is het zondag vanwege de warmte toegestaan om flesjes water van max 0,5 liter mee naar het MAC3PARK stadion te nemen.

Als de wedstrijd nog niet is uitverkocht, openen de stadionkassa’s vanaf 15.15 uur. Het duel begint om 16.45 uur

Extra parkeergelegenheid voor het duel tegen Sparta

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen