Noodoproep van Stichting Flappus dat in de problemen is gekomen door opvang van ruim 500 dieren

Dieren aan hun lot overgelaten
Dieren aan hun lot overgelaten
Foto: Stichting Flappus

De afgelopen maanden heeft Stichting Flappus ruim 500 (wilde) dieren opgevangen, waaronder 82 doodzieke kittens, die zich allemaal doodziek, ongelukkig en ellendig voelen. Verreweg de meesten van hen zijn gedumpt. Los op straat, weggestopt in dichte kartonnen dozen zonder eten en drinken, bij Flappus op de oprit gegooid.

Op de foto’s die de afgelopen dagen zijn gemaakt, is te zien dat de dieren echt hard hulp nodig hebben. Het doet de mensen van Flappus vreselijk veel pijn om dit leed te zien. En ook wordt Flappus geconfronteerd met het feit dat het voor sommige kittens te laat was. ”Maar wij vechten dag en nacht en doen ons best om elk kitten te redden, zodat ze een kans krijgen om gezond en gelukkig op te groeien. Hiervoor is de juiste kennis en ervaring, tijd en geduld, en veel medische hulp nodig”, zeggen de medewerkers.

Dierenartsrekening

Stichting Flappus heeft daarom nu torenhoge dierenartsrekeningen die betaald moeten worden. Daarom zegt Stichting Flappus: ”Wij hebben hulp keihard nodig, want zelf kunnen wij het helaas niet. Stichting DierenLot, die landelijk verschillende organisaties en stichtingen steunt, heeft toegezegd om de donatieverdubbelaar in te zetten.”

Stichting Dierenlot

Dit betekent dat het bedrag dat wij samen met u ophalen door Stichting Dierenlot wordt verdubbeld. In totaal is er 5000 euro nodig om de dierenartsrekeningen te betalen. Maar de mensen van Flappus hebben het volste vertrouwen dat het gaat lukken:  ”Iedere euro is er één en dan wordt deze ook nog eens verdubbeld. Dat moet gaan lukken!”

Doneren

Wie wil doneren kan de donatie overmaken op NL90INGB0006188552 t.a.v Stichting Flappus o.v.v zieke kittens.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen