Binnenstad beperkt bereikbaar tijdens Stadsfestival

Foto:

De binnenstad van Zwolle is tijdens de op en afbouw van het terrein  voor het Stadsfestival -van woensdag 4 september tot en met maandag 9 september- beperkt bereikbaar, er worden verschillende wegen en parkeerterreinen in- en rondom het festivalterrein tijdelijk afgesloten.

Van vrijdag 6 tot en met zondag 8 september wordt het Stadsfestival 2019 gehouden op een nieuwe locatie in het hart van Zwolle. De Potgietersingel, Blijmarkt en het Grote Kerkplein worden omgebouwd tot een bruisend festivalterrein vol theater, muziek en beeldende kunst.

Op het festival zullen nationale grote namen en lokale talenten optreden met o.a. Blaudzun, Gallowstreet, Wende, Toneelgroep Oostpool, Theater Gnaffel, Rico & Sticks, Brothertill tezamen met tientallen andere acts.  Tijdens het festival zal het terrein volledig afgesloten worden voor fietsers en auto’s. Bestemmingsverkeer (op vertoon van accreditatie) magen wel door de afzetting. Tijdens de drie festivaldagen én op woensdag 4 en donderdag 5 september en op maandag 9 september zal ,in verband met de op- en af bouw van het terrein, parkeren aan de Potgietersingel niet mogelijk zijn. Er wordt aangeraden om uit te wijken naar de parkeergarage aan de Emmawijk.

Welke wegen en parkeerterreinen niet toegankelijk zijn is te vinden op de website van het Stadsfestival via www.stadsfestival.nl/bewonersinformatie

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden