Joost en Merol naar Hedon tijdens de HBO Bruisweek

Foto: Christein van Hoffen

De populaire rapper Joost en dé popsensatie van dit moment Merol komen op maandagavond 26 augustus naar Hedon tijdens de HBO Bruisweek 2019. De HBO Bruisweek is dé introductieweek voor studerend Zwolle waar nieuwe eerstejaars HBO studenten drie dagen lang kennismaken met Zwolle en hun opleiding leren.  Onderdeel van het programma is het concert van Joost en Merol in Hedon waar deelnemers gratis naar toe kunnen.  

Joost en Merol hebben zijn afgelopen jaren beide ontpopt als populaire artiesten in Nederland. Joost gebruikte jaren YouTube als een platform om zijn creativiteit te uiten en bouwde als EenhoornJoost een grote fanbase op.  In muziek heeft hij een nieuwe uitdaging gevonden, zijn excentrieke kijk op de wereld verpakt hij in heerlijk vreemde liedjes. Zijn show tijdens het Bruisconcert 2018 wordt nog steeds beschouwd als één van de hoogtepunten van de Bruisconcerten die traditioneel op het Grote Kerkplein worden gehouden.

2019 is het jaar voor nieuwkomer Merol. Dat bleek al uit haar 3 uitverkochte Paradiso shows en vele optredens op festivals en in clubs. De zangeres maakt catchy Nederlandstalige popmuziek, gekenmerkt door cheeky teksten en jaren ’80 synths. De roodharige brak door met haar hit “Lekker met de Meiden” en zoekt steeds weer de uitdaging op in nieuwe liedjes.

Om fans van Merol en Joost ook een kans te bieden het optreden bij te wonen zijn er enkele reguliere tickets te koop voor slechts €5,00 via www.buroruis.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden