Goossens Wonen & Slapen nu ook in Zwolle

Met het filiaal in Zwolle opent Goossens de woonmarkt in Overijssel
Met het filiaal in Zwolle opent Goossens de woonmarkt in Overijssel
Foto: Goossens Wonen & Sapen

Goossens wonen & slapen is met een nieuw filiaal te vinden op de woonboulevard in Zwolle. Het is de eerste in Overijssel.

De nieuwe winkel telt maar liefst 1.800 m2 aan wooninspiratie. Het wordt een toonaangevende winkel in de woonbranche, omdat hier meteen het nieuwste strategisch storeconcept van Goossens in wordt verwerkt en er onder abdere gebruik wordt gemaakt van de laatste trends en de nieuwste technologieën op de winkelvloer. Daarnaast komt er een groot inspiratie- en adviescentrum. De Goossens winkel bevindt zich op woonboulevard Zwolle, zodat een compleet dagje woonshoppen -met gratis parkeren- binnen handbereik is. Goossens voegt kwaliteit toe aan huidig aanbod

Bart Goossens, Algemeen Directeur van Goossens, is er erg trots op dat Goossens zich ook in Zwolle vestigt. “Afgelopen jaar hebben we volop geïnvesteerd in onze online store, maar we ervaren dat onze fysieke winkels, waar klanten de producten daadwerkelijk kunnen ervaren en persoonlijk advies kunnen inwinnen bij onze experts zeer gewaardeerd worden bij onze klanten. Om hen nog beter te bedienen zetten we nu in op een landelijke dekking van fysieke winkels, om onze omnichannel strategie meer kracht bij te zetten.” “Wij verheugen ons erop om de consumenten ook in deze regio te inspireren met onze prachtige collectie aan woon- en slaapmeubels en hen te voorzien van écht persoonli jk, gratis interieuradvies.” Goossens, waar klanten kunnen woonshoppen voor topcomfort tegen de beste prijzen, is een mooie toevoeging aan het huidige winkelaanbod in Zwolle. “Dit nieuwe filiaal is gericht op de toekomst en wensen van de consument in oost-Nederland.”

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen