Dierenwelzijnsmarkt in Zwolle

Foto: Dieren Team Zwolle

Het Dieren Team Zwolle organiseert op Woensdag 10 juli a.s. de Dierenwelzijnsmarkt in Zwolle. Deze Dierenwelzijnsmarkt vindt plaats op eerste Blauwvingerdag, Woensdag 10 juli a.s. van ca. 11:00 tot 16:00 uur op het Broerenkerkplein te Zwolle.

Dit is al weer de 3e Dierenwelzijnsmarkt die door het Dieren Team Zwolle wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met de gemeente Zwolle en dit jaar zijn er nog meer deelnemende organisaties en activiteiten dan voorgaande jaren.

Op het Broerenkerkplein in hartje Zwolle is van alles te zien, te doen en te leren over dieren, dierenwelzijn en dierenzorg. Zo zijn er informatie stands van het Dierenasiel, de organisatie Blijf-van-mijn-Dier, de Zwolse Dierenartsen, de Zwolse Dierenvoedselbank, de Stadshoeve, Zwolse Kinderboerderijen, de Dierweide Berkum, de Wijkboerderijen van Travers, etc.

Er is een heuse mini-Kinderboerderij met echte dieren en er zijn ezels. Een Honden behendigheid demonstratie mag natuurlijk ook niet ontbreken en daarnaast zijn er voor de kinderen een Schminktent, waar de kinderen een Dierengezichtje kunnen laten schminken, en nog andere creatieve activiteiten. De Stadsdierenarts is er met zijn Dierenzorg-bus en je kunt er een echte Dierenambulance van binnen bekijken. In de stad loopt Dinosaurus Rext van Dinoland rond. De markt wordt bovendien muzikaal opgeluisterd.

Iedereen is van harte welkom! Met name voor kinderen is een bezoek aan de markt heel leerzaam. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden