Susan & Freek, Snelle en Daredevils treden op tijdens afsluiting Bruisweek

Grote namen treden op tijdens het Bruisconcert
Foto: Eigen foto

Een bruisconcert voor de hele stad met grote namen op Grote Kerkplein. Dinsdagavond 27 augustus wordt het jaarlijkse Bruisconcert gehouden op het Grote
Kerkplein van Zwolle. Dit jaar treden Suzan & Freek, Snelle en DareDevils op. Het evenement is onderdeel van de HBO Bruisweek, de introductieperiode voor de studenten in Zwolle.

De avond start met Suzan & Freek die we kennen we van de bekroonde hitsingle Als het avond is en hun talloze succesvolle covers op YouTube. Eerder dit jaar gaven zij al een uitverkochte show weg Poppodium Hedon. Daarna treed Snelle op. Deze rapper won dit jaar nog een platinaplaat voor zijn single Scars. De avond wordt afgesloten met coverband DareDevils die een aaneenschakeling van grote klassiekers en hits ten gehore brengt. Het Bruisconcert is onderdeel van de HBO Bruisweek.

De HBO Bruisweek is dé kick-off van  de studententijd in Zwolle waarbij studenten een eerste kennismaking met de stad zullen aangaan. De Bruisweek is van maandag 26 augustus tot en met woensdag 28 augustus. De MBO Bruisdag wordt gehouden op woensdag 4 september.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden