Skaten met een rode neus – Night Skate Zwolle ‘Special Edition’ voor CliniClowns

Lekker skaten door Zwolle voor het goed doel
Foto: Eigen foto

De tweede editie van de Night Skate Zwolle is een ‘special edition’. Op 7 juni wordt geld opgehaald voor de CliniClowns.

Dus pak de skates, roep vrienden en familie op, trek een clownspak aan en doe een rode neus op! Kom samen skaten door het mooie Zwolle. Het vertrek is om 19,30 uur in Park de Wezenlanden. Ook lekker bewegen in de buitenlucht draagt bij aan een gezonde levensstijl. Daarom wil de organisatie dit jaar een bijdrage leveren aan de CliniClowns. In de vorige edities is er gereden voor de Ronald McDonalds Huis (2017) en de MS stichting (2018).

Om geld op te halen wordt voor deze editie eenmalig €5,50 inschrijfgeld gevraagd en dat gaat in z’n geheel naar het goede doel. Daarnaast kan iedereen op deze avond meedoen met verschillende activiteiten om geld voor de CliniClowns op te halen. De night skate wordt afgesloten met een spetterende verloting waarbij er leuke prijzen te winnen zijn zoals een weekend rijden in een elektrische Kia Nero, een kleding pakket van Craft,  tuinverzoring van Axent Groen of een borrelpakket voor Festival Lepetje Lepeltje. Loten zijn in de pauze te koop en ook deze opbrengst gaat naar de CliniClowns.

Route

Na het vertrekt gaat de tocht richting Westenholte onder begeleiding van verkeersregelaars en swingende muziek. Iedereen van twaalf jaar en ouder die redelijk kan skeeleren kan meedoen. De tocht duurt wee uur. Het is verplicht om een helm te dragen. Wie niet over skates of een helm beschikt kan deze uitproberen via sponsor Lindenholz.  Er volgen nog 3 edities op 5 juli, 23 augustus en 20 september.

Inschrijven voor de night skate kan via www.nightskatezwolle.nl/inschrijven

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden