Concert Duncan Laurence in Zwolle binnen uur uitverkocht

Vol is vol.. Binnen een uur waren alle kaarten uitverkocht voor optreden Duncan Laurence
Foto: Hedon

Eurovisie Songfestivalwinnaar Duncan Laurence staat op 1 november op het podium van Hedon. In Israël zegevierde Laurence met het nummer Arcade. Het concert is echter uitverkocht. Binnen een uur waren alle kaarten weg.

Hij werd in een klap beroemd met zijn ballade Arcade waarmee hij het Eurovisie Songfestival 2019 won.  Duncan de Moor, beter bekend als Duncan Laurence, groeide op in een plaats waar weinig te doen was qua muziek. Daarom zocht hij het zelf op. Dagelijks kroop hij achter de piano en leerde hij liedjes, teksten en gedichten schrijven. De passie voor muziek werd steeds serieuzer waarnaar hij op de Rockacademie terecht kwam en zichzelf als artiest kon ontplooien.

Ontroeren

“Ik ging op zoek naar verhalen die ontroeren en iets betekenen, uit mijn eigen leven of dat van een ander. De inspiratie vond ik in het verhaal van een dierbare die op jonge leeftijd is gestorven.  De song die toen ontstond doopte ik tot Arcade – de woorden en akkoorden kwamen als vanzelf, vanuit het hart. Arcade is een verhaal over de zoektocht naar de liefde van je leven. Het is de hoop naar datgene wat onbereikbaar is.”

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden