Zwollenaren vertellen faalverhalen op Fail Friday

Fail Friday op 12 april in Het Vliegende Paard
Foto: Eigen foto

Zwolse organisaties slaan de handen inéén voor het organiseren van Fail Friday; een avond vol faalverhalen. Vrijdag 12 april om 20:00 uur  in Het Vliegende Paard wordt duidelijk dat perfectie een illusie is. Omdat het ook wel eens fijn kan zijn om te horen dat je niet de enige bent die heeft  gefaald.

Social Media is een etalage waarin je de leukste vrienden hebt en de strakste huid. Maar het leven is veel meer dan dat. Je vriendin maakt het uit via WhatsApp, je bent niet zo’n goede spreker als je zou willen zijn en hoe vaak je ook van plan bent vaker te sporten, je kijkt liever Netflix. Maar wanneer praten we daarover? De dingen die je niet lukken, of waar jij altijd zoveel moeite mee hebt maar niet aan jouw succesvolle buitenkant te zien is. Organisator en Impacter coach Judith Prins: “Deze verhalen maken ons menselijk en verbinden ons met elkaar.”

Fail Friday

Op Fail Friday vertellen tien mensen een faalverhaal. Luister er naar, oordelen er niet over, maar leer en zie dat iedereen net zoveel faalt als hij slaagt. Net als jij. In aanloop naar Fail Friday deelt men al een aantal faalverhalen via Social Media. Het wordt een avond met een lach en een traan, maar het gaat wel over het echte leven. Bastiaan van den Berg, mede-organisator en programmamaker Dominicanenklooster: ”Falen hoort bij het leven, maar gek genoeg vertellen we elkaar dat te weinig.”

Fail Friday wordt gehouden op vrijdag 12 april in Het Vliegende Paard om 20.00 uur en de toegang is gratis. Deze avond wordt georganiseerd door: Impacter, RE:LINK, Dominicanenklooster, Buro Ruis, SOOZ, Oikos Nomos, SCHIB, NSZ en Het Vliegende Paard.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden