Nieuw dansconcept in Zwolle: 80’s verantwoord in café de Kuiperij

In café de Kuiperij aan de Voorstraat in Zwolle
Foto: Café de Kuiperij

Café de Kuiperij houdt zaterdag 6 april een nieuw dansconcept. Dan wordt de eerste editie gehouden van ‘80’s verantwoord: het beste uit de jaren tachtig en begin 90’s.

Verantwoordelijken voor het concept zijn de dj’s Richard Zwolschen en Berry Holstege. Richard draaide in de begin jaren 90 in onder andere Bar Dancing Club International en Discotheek de Harmonie. Later werd hij de vaste dj van Timeless en Bloopers. Tegenwoordig is hij de resident dj van de Nightlife Award winnende Shotbar Shotto. Berry zijn Zwolse draai-ervaringen zijn o.a. De Vierjaargetijden en Timeless. Verder doet hij al jaren als radio-dj diverse goedbeluisterde programma’s bij LocoFM, waaronder Loco’s Classics.

Samen zoeken zij de spannende grens op tussen kwalitatieve top-platen en funky muziekklanken. Alle dansmoves van de jaren tachtig mogen uit de kast, Doe Maar! Laat je in één avond volledig muzikaal onderdompelen in het beste van de jaren tachtig & early 90’s: Earth Wind & Fire, George Michael, Whitney Houston, Haddaway en Snap! Ze passeren allemaal de revue bij café De Kuiperij aan de Voorstraat 13 op 6 april vanaf 22.00 uur.

De toegang is gratis.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden