KLM Urban Trail wil met een vernieuwde route groeien naar 2000 deelnemers

Lekker rennen of wandelen door Zwolle
Lekker rennen of wandelen door Zwolle
Foto: KLM Urban Trail series

Na succesvolle edities in voorgaande jaren keert op zondag 19 mei het populaire evenement, KLM Urban Trail Zwolle, terug naar Zwolle met een vernieuwd parcours. Vorig jaar was het evenement met ruim 1.600 deelnemers razend populair, dit jaar is het mogelijk om 2.000 enthousiastelingen toe te laten. De inschrijving is inmiddels geopend!

Ook de komende editie wordt weer bijzonder. Enkele bekende Zwolse locaties, maar ook heel wat plekken die menig Zwollenaars amper kennen. De eerste spraakmakende locaties zijn nu al bekend: De Grote Kerk en het evenementenschip de Ooster-Schelde. De Ooster-Schelde was vorig jaar één van de leukste locaties op de route, en is enthousiast om ook dit jaar weer een onderdeel te zijn van de Urban Trail. De komende weken worden stap voor stap meer locaties bekendgemaakt.

Wandelen

Deelnemers krijgen de mogelijkheid om te kiezen tussen wandelen en hardlopen over een parcours van vijf of tien kilometer. “De nieuwe mogelijkheid wandelen maakt het toegankelijker voor nieuwe doelgroepen om op ontdekkingsreis te gaan door Zwolle” zegt Michelle Mencke, Projectmanager van de KLM Urban Trail Zwolle. Beide mogelijkheden en afstanden hebben dezelfde start- en finishlocatie. Deelnemers kunnen bij hun inschrijving kiezen voor wandelen of hardlopen.

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf vandaag via de website www.klmurbantrailzwolle.nl. Voor iedereen die van een sportieve uitdaging houdt en Zwolle op een andere manier wil leren kennen, is de KLM Urban Trail Zwolle op zondag 19 mei wederom een absolute must. Door de populariteit van het sportevenement wordt er aangeraden niet te lang te wachten met inschrijven.

Urban Trail Series

De KLM Urban Trail Series is een razend populair hardloopconcept in Nederland waarbij je de stad op een sportieve en unieke manier ontdekt. Geen afgesloten rechte wegen, maar een verkenningssloop door nieuwe en historische gebouwen, theaters, stadions en steegjes. KLM heeft zich voor drie jaar verbonden aan dit unieke hardloopconcept. Met de KLM Urban Trail Series kunnen hardlopers nieuwe plekken ontdekken in dertien grote steden in Nederland.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen