Volg de ontwikkelingen rondom station Zwolle op de voet bij het Spoorcafé

Impressie van het nieuwe Stationsplein
Foto: Spoorcafé

De ontwikkelingen rondom station Zwolle gaan snel, daarom wordt er tijdens het volgende Spoorcafé stilgestaan bij wat er aan de stadszijde gaat gebeuren.

Tijdens het café van januari was er voor de bewoners van de Wester- en Oosterlaan een bijeenkomst om te vernemen wat zij belangrijk vinden bij het herinrichten van de beide wegen. Iedereen die wil kan worden bijgepraat over de herinrichting van de Wester- en Oosterlaan. De bouw van de ondergrondse fietsenstalling is inmiddels begonnen. De stand van zaken rondom de bouw van de stalling en de herinrichting van het Stationsplein en Stationsweg  staan ook op de agenda. En bij zo’n mooi plein horen natuurlijk passende stationsentrees. Dat pakken de samenwerkende partijen in de Spoorzone – provincie Overijssel, NS, ProRail en gemeente Zwolle – samen op. Ook daarover gaat men graag met de bezoekers in gesprek.

Presentaties

De avond start met korte presentaties over de herinrichting van de Westerlaan en Oosterlaan, over de stand van zaken rondom de bouw van de ondergrondse fietsenstalling en de herinrichting van het Stationsplein en de Stationsweg en over de opzet en werkwijze ten aanzien van de toekomstige stationsentrees. Aansluitend kunt u in drie rondes aan verschillende tafels doorpraten, meedenken en uw mening geven. De avond wordt om 21.30 uur afgesloten met een informele borrel.

Woensdag 27 februari
19.30 tot 21.30 uur
Combi-gebouw (Stationsplein 14b)

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden