Kinderboekenauteur Willeke Brouwer opent nieuwe hoofdlocatie KBC-dyslexie in Zwolle

De nieuwe hoofdlocatie van KBC-dyslexie aan de Drapenierlaan
Foto: Eigen foto

KBC-dyslexie opent vrijdag 8 februari om 16.00 uur de nieuwe hoofdlocatie aan de Drapenierlaan 7 in Zwolle. Het KBC-dyslexie verzorgt al bijna 10 jaar dyslexiezorg voor kinderen in Zwolle en omgeving.

Kinderboekauteur Willeke Brouwer, van de graphic novels Silvester en Lotte Laat Maar, zal de officiële opening verzorgen. Tevens zal ze in kleine groepjes op suggesties van kinderen sneltekenen en haar boeken signeren. Kunstdocent Lydia Kramer verzorgt een interactieve tekenactiviteit voor kinderen.

Lees- en spellingsonderwijs

Naast de hoofdlocatie zijn er 15 (school)locaties in de regio voor de dyslexiebehandelingen. Niet alleen ouders en kinderen weten de weg naar de praktijk te vinden, ook betrokkenen op scholen zoals intern begeleiders en leerkrachten consulteren KBC-dyslexie graag met vragen over lees- en spellingsonderwijs en over de begeleiding van kinderen met dyslexie.

Specialistische zorg

Het KBC-Dyslexie biedt specialistische zorg waarbij psycho-educatie, leesplezier en motivatie centraal staan. Ouders en alle betrokkenen op school zijn hierbij onmisbare partners. Het motto van KBC-Dyslexie is: “Dyslexie…? Daar kun je ver mee komen!”. Leren omgaan met dyslexie en samen, mét plezier, succes boeken is het doel.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden