Drie Zwolse mooie meiden in finale Miss Beauty of Overijssel

Foto:

ZWOLLE – Krijgt Selena Boerman uit Zwolle een stadsgenote als opvolgster als Miss Beauty of Overijssel? Vanavond is de eindstrijd van deze missverkiezing en Djura Tjoelker en Selina Bosman staan in de finale. Ook Liza Artamonova strijdt voor de titel bij de Teens.

Het is vanavond niet alleen Waylon die in een finale staat, ook voor Djura Tjoelker,  Selina Bosman en Liza Artamonova wordt het spannend. Het is weliswaar geen songfestival, maar wel een hele belangrijke finale. Wie wordt de mooiste vrouw of tiener van Overijssel. Dit gebeurt vanavond in het Theaterhotel in Almelo. Om 20.00 uur begint het festijn met louter mooie meiden op de catwalk.

Selena Boerman won in 2017 de strijd om Overijssels mooiste en krijgt dus vanavond een opvolgster. Er zijn een flink aantal concurrenten voor de drie Zwolse meiden. Djura Tjoelker was in het verleden al de mooiste vrouw van Noord-Nederland en in Groningen werd ze tweede. Maar het wordt een spannende strijd in het Theaterhotel in Almelo. De winnaars gaan door naar de landelijke finale.

Kijk op de facebookpagina’s van de drie meiden

Liza Artamonova
Selina Boerman

 

Djura Tjoelker

 

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen