‘Slaapmarkt’ voor slapelozen bij Isala in Zwolle

Slapeloosheid is een groeiend probleem, vandaar de slaapmarkt
Foto: Isala Klinieken

ZWOLLE – Voor de de steeds groter wordende groep  mensen die moeilijk of niet slapen houdt het Isala Slaapcentrum op zaterdag 14 april een ‘slaapmarkt’  voor slapelozen.

Geïnteresseerden kunnen bij het slaapcentrum terecht met vragen over slaapproblematiek en hoe men weer een goede nachtrust krijgt. De specialisten geven lezingen en beantwoorden vragen over bijvoorbeeld slaapapneu, overmatig snurken en onrustige benen tijdens de slaap. Maar ook wanneer iemand moeite heeft met inslapen of doorslapen kunnen zij met vragen terecht. De slaapmarkt wordt gehouden op zaterdag 14 april, van 9:30 tot 13:30 uur aan de Dokter Stolteweg 86 (gebouw N) in Zwolle.

Slaapcentrum

Het Isala Slaapcentrum is een behandelcentrum voor mensen met slaapstoornissen. Medisch gezien spreken we pas van een slaapstoornis als iemand langdurig slecht slaapt en zich overdag moe, prikkelbaar of slaperig voelt. Het multidisciplinaire team van het Slaapcentrum bestaat uit KNO-artsen, neurologen, longartsen, medisch psychologen en mond, – kaak en aangezichtschirurgen. Deze specialisten werken samen om mensen met slaapstoornissen optimaal te behandelen en te begeleiden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden