Het is onbeperkt smikkelen en smullen bij Eten & Zo in Zwolle

Genieten van overheerlijk eten bij Eten& Zo in combinatie met sportief bezig zijn
Foto: Eten & Zo en Bowlen & Zo

ZWOLLE – Wie onbeperkt ‘over de grens’ wil eten kan prima terecht bij Eten & Zo aan de Boerendanserdijk 43 in Zwolle. Of maak een combinatie met Bowlen & Zo dat onder het restaurant zit.

Eten & Zo Zwolle neemt de gast mee in een culinaire reis langs de wereld. Ontdek ‘s avonds de heerlijke smaken vanuit verschillende landen en culturen. Geef je over aan de intieme sfeer van het restaurant. Het team van Eten & Zo zorgt ervoor  dat het de ast aan niets ontbreekt, zodat een onvergetelijke avond beleefd kan worden. Bij Eten & Zo Zwolle is het genieten  van 2,5 uur onbeperkt eten van de eindeloos gevarieerde buffetten.

Onbeperkt culinair eten

 

Onbeperkt genieten van allerlei gerechten voor één prijs en daarvoor of daarna een lekker potje bowlen, poolen of glowgolfen? Dat kan gewoon bij het wereldrestaurant Eten & Zo, dat sinds augustus vorig jaar is gevestigd in Zwolle.

Nieuw wereldrestaurant Eten & Zo​ Zwolle!

Nieuw wereldrestaurant Eten & Zo Zwolle!V.a. € 27,50 p.p. kunt u onbeperkt genieten van onze wereldse gerechten en alcoholvrije drankjesVoor meer informatie kunt u terecht op onze sitewww.etenenzozwolle.nlBowlen & Zo Zwolle Bowling – Pool – Glow Minigolf – Loungewww.bowlenenzo.nl

Geplaatst door Eten & Zo op woensdag 24 januari 2018

Bi Eten & Zo kan 2,5 uur heerlijk worden gegeten voor een vaste prijs. Of het nou Spaans, Amerikaans, Turks, Oosters of gewoon Nederlands is, dat maakt niet uit. Het drinken erbij is gratis. Voor alcoholische dranken moet een euro worden betaald. Wie door de weeks komt betaalt 27,50 euro en in het weekeinde eet men voor twee euro meer. En het is overheerlijk wat de koks van Eten & Zo de gast voorschotelen.

Bowlen & Zo

Ruim vijf maanden voordat Eten en Zo werd geopend was er al een vermaakcentrum Bowlen & Zo geopend. Men miste nog een bijpassende eetgelegenheid en die werd op de bovenverdieping gevonden.

Bowlen & Zo beschikt over elf hypermoderne bowlingbanen.Geniet van onze muziek en lichtshow onder het genot van een hapje en drankje. Wie mee wil worden genomen in een van de gethemateerde glow-in-the-dark minigolfbanen (deminigolfbaan bestaat uit 15 fraai gedecoreerde holes, die geschikt zijn voor jong en oud. Een potje duurt tussen de 30 en 60 minuten) of zin heeft in poolen heeft, Bowlen & Zo zorgt voor het vermaak en vertier voor iedereen. Bowlen & Zo biedt ook een sfeervolle lounge waar is te genieten van lekkere borrelhapjes of een goede maaltijd.

Bedrijfsuitje

Eten en Zo en Bowlen en Zo is een ideale plek voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje of gewoon een gezellige avond.

Openingstijden

Maandag van 17.00 tot 22.00 uur
Dinsdag gesloten
Woensdag tot en met vrijdag van 17.00 tot 22.00 uur
Zaterdag van 16.00 tot 22.30 uur
Zondag van 16.00 tot 22.00 uur

Websites

Kijk voor meer informatie op de websites Eten & Zo en Bowlen & Zo. Voor reserveringen bellen met 038 3033338

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden