Tijdelijke opslagruimte nodig in Zwolle?

Foto:

Soms staat je wereld even op zijn kop. Je hebt vast weleens voor zo’n uitdaging gestaan: de hobbykamer in je kleine appartement moet plaats maken voor een babykamer. Maar waar laat je al je hobbyspullen? Of je huis ondergaat een renovatie en je hebt tijdelijk een andere plek nodig voor je inboedel. Dat zijn momenten waarop je denkt: waar kan ik alles kwijt?

Goed nieuws voor particulieren en bedrijven in Zwolle en omstreken! Storage Share opent een nieuwe opslaglocatie aan de Amperestraat 6, in het voormalige gebouw van AKROH. Gelegen nabij de N337 is deze locatie niet alleen makkelijk bereikbaar, ze biedt ook voldoende parkeergelegenheid. 

Bij Storage Share streven we ernaar om elke Nederlander een opslagruimte dicht bij huis te bieden. En voor inwoners van Zwolle, Hattem, Wezep, Hasselt en Dalfsen is dat nu realiteit!

Waarom een opslagruimte van Storage Share?

Al 14.595 tevreden huurders, verspreid over heel Nederland, gingen je voor. Zij kozen voor een opslagruimte van Storage Share, en wel hierom:

  • Flexibel: wissel gemakkelijk naar een grotere of kleinere ruimte
  • Veilig: 24/7 cameratoezicht
  • Toegankelijk: zelfstandige toegang van 7:00 tot 23:00 uur
  • Schoon en droog: de opslagruimtes worden uitstekend onderhouden, zodat jouw inboedelopslag of seizoensopslag er direct in kan
  • Eerlijke prijzen: geen verborgen kosten
  • Uitstekende klantenservice: je betaalt per maand en na de eerste maand is je opslagbox op elk moment opzegbaar

De opslagruimte in Zwolle is maar 5 autominuten of 9 fietsminuten verwijderd van winkelcentrum Zwolle Zuid.

Hoeveel opslagruimte heb je nodig?

De opslagunits in Zwolle variëren van 1 m² (of 1 m³) tot 12 m² (of 33 m³). Jouw opslagbox in Zwolle is droog, schoon en veilig. Je huurt een opslagruimte die precies past bij jouw behoeften. Maar hoeveel ruimte heb je nodig? Hier is een handige richtlijn:

  • 5-10 m³: geschikt voor enkele meubelstukken
  • 10-20 m³: voor de inboedel van een appartement
  • 20-50 m³: voor de complete inboedel van een eengezinswoning

Niet zeker hoeveel ruimte je nodig hebt? Gebruik onze opslagruimte calculator om het uit te rekenen!

Meer weten?

Wil je meer weten of direct een opslagruimte huren? Ga dan snel naar onze website.

Of neem contact op met onze opslagexpert, Anthony. Bel hem op 085 060 76 86 of mail naar [email protected]. Storage Share helpt je uit de nood. Nu ook in Zwolle!

———-

Het nieuws van Zwolle.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op zwolle.nieuws.nl bel dan: Serge Klaassen voor de prijzen en mogelijkheden 06-36455297. Tip de redactie via [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen