Deltion Repair Café wekelijks geopend

Het repair café weet overal raad mee
Het repair café weet overal raad mee
Foto: Pixabay

Waarom kapotte apparaten, kleding of andere spullen weggooien terwijl ze gerepareerd kunnen worden? Iedere dinsdagochtend tussen 9.00 – 12.00 uur zitten de vrijwilligers van het Deltion Repair Café klaar om kapotte spullen van wijkbewoners, medewerkers en studenten te repareren.

Het café is tijdens de coronaperiode doorlopend open geweest. Er zijn meer dan 100 apparaten onder handen genomen door de handige cafévrijwilligers. Naast het repareren van kapotte spullen is het sinds kort ook mogelijk om kleding en ander textiel te laten herstellen. Ook het herstellen van houten voorwerpen wil het café verder uitbreiden.

De vakmensen van het Repair Café weten overal raad mee! Deze medewerkers zijn overigens oud-medewerkers van Deltion. “Zij vinden het leuk om bij de school betrokken te blijven en op deze manier iets bij te dragen aan een duurzame samenleving”, vertelt coördinator Arie Koning.

Deltion draagt met dit Repair Café graag een steentje bij aan een duurzame en circulaire economie. Door reparaties wordt een hoop geld en kostbare grondstoffen bespaard en laten we zien dat reparaties vaak heel makkelijk zijn.

Het Repair Café Deltion is iedere dinsdag tussen 9.00 en 12.00 uur geopend voor iedereen. Voor medewerkers en studenten, maar zeker ook voor de bewoners van Holtenbroek en omgeving.
Kijk voor meer informatie op www.deltion.nl/repaircafe of stuur een mail naar repaircafé@deltion.nl. Bellen kan ook via 038- 850 35 30.

Iedereen met een reparatieverzoek is welkom! Vooraf een afspraak maken is niet nodig. Tijdens de schoolvakanties is het Deltion Repair Café gesloten.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen